Hae tästä blogista

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Smokey Eyes Meikki

             Smokey Eyes


Smokey Eyes meikki on oikein tehtynä todellinen katseenvangitsija. Tärkeintä smokey eyes-meikissä on tummat värit ja utuisuus, joka saadaan aikaiseksi huolellisella häivytyksellä. Häivyttämätön smokey eyes voi näyttää siltä kuin olisi mustelma silmässä :)
Smokey eyes meikki ei sovi:
-Raskaiden maskuliinisten silmälasien kanssa
-Miinus-lasien käyttäjille
-Pienille/ syvällä oleville silmille
Vinkki: Voit tehdä smokey eyes-meikin myös esimerkiksi ruskealla, violetilla, tummanvihreällä, tummansinisellä..
Smokey Eyes -meikki
Tarvitset:
-luomienpohjustamiseen tuotteen
-mustan luomivärin (matta)
-nude / ihon värisen luomivärin
-hohdetta sisältävän tumman luomivärin (ei pakollinen)
-vaalean helmiäis luomivärin
-kajaali (musta)
-nestemäinen eyeliner (ei pakollinen)
-musta ripsiväri
-luomivärisiveltimiä, häivytyssivellin 
-viistopäinen sivellin alarajauksen häivytykseen
-Huultenrajauskynä & huulikiilto neutraali / luonnollinen sävy
-Lisäksi muuhun meikkiin tarvittavat: pohjustus, meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri, poskipuna
Smokey Eyes meikissä tee aina silmät ennen muuta meikkiä, koska musta luomiväri saattaa varista ja saatat joutua korjailemaan meikkipohjaa silmien meikkaamisen jälkeen (meikistä voi tulla suttuinen).
dsc04608.jpg
Pohjusta luomet hyvin. Esimerkiksi luomivärin pohjustukseen tarkoitetulla tuotteella. Levitä nude luomiväri luomivakoon ja ylöspäin.
dsc04612.jpg
Pohjustuksen jälkeen tarvitset mustan luomivärin (matta) & siveltimen.
dsc04616.jpg
Taputtele siveltimen kanssa luomiväri koko liikkuvalle luomelle. Älä levitä, vaan taputtele, jotta musta väri ei haalistu.
dsc04617.jpg
Tee rajaukset (rajaukset voi halutessa tehdä myös häivyttämisen jälkeen). Utuisemman lookin saa, kun käyttää rajauksiin kajal-kynää, eikä nestemäistä eyelineria. Alarajauksen voi tehdä vain kulmaan, kuten kuvassa ja koko pituudelle. Alarajaus on aina ulkonurkasta leveämpi ja kapenee silmän sisäkulmaa kohden.
Vinkki! Utuisemman lookin saat laittamalla kajalia myös alaluomen ja yläluomen sisäluomelle.
dsc046282.jpg
Häivytys. Häivyttämiseen tarvitset vaaleaa/ nuden / ihon väristä luomiväriä. Laita häivytyssiveltimeen vaaleaa luomiväriä ja ala häivyttää mustaa luomiväriä luomivaon kohdalta. Häivytys tulisi tehdä pienin ja pyörivin liikkein aloittaen ulkonurkasta ja liikkuen kohti sisänurkkaa. Pohjostuksen & aiemmin levitetyn vaalean luomivärin ansiosta mustan pitäisi häivyttyä luomivakoon hyvin. Huom. Älä häivytä liikkuvan luomen päältä vaan työskentele luomivaossa, jottei sävy haalistu. Pehmennä alarajaus kevyesti mustalla luomivärillä.
dsc046292.jpg
Laita vaaleaa hohtavaa luomiväriä silmien sisänurkkiin ja kulmaluulle valoa tuomaan. Halutessasi sipaise kevyesti tummalle alueelle jotain hohtavaa luomiväriä tuomaan kevyttä säihkettä.
dsc046493.jpg
Lisää ripsiväriä ja smokey eyes on valmis!
dsc04682.jpg
Huulet tulee aina olla smoky eye-meikin kanssa luonnollisen sävyiset. Voit käyttää huulipunaa & kevyttä rajausta, mutta pelkkä huulikiiltokin riittää hyvin.
dsc046342.jpg
Tämän jälkeen tee meikkipohja, huolittele kulmat, lisää halutessa raikas, kevyt poskipuna ja tee varjostukset & korostukset kasvoihin. Huulimeikiksi smoky eyen kanssa sopii parhaiten luonnollisen sävyinen huulipuna tai jopa pelkkä huulikiilto.
Voit myös kokeilla alla olevaa erilaista smokey eyes-meikkiä:
dsc04656.jpg
Tee pohjostus & levitä vaaleaa ihonväristä luomiväriä koko liikkuvalle luomelle, luomivakoon ja  siitä ylöspäin. Laita ihoteippiä silmien ulkonurkkiin kuvan mukaisesti. Tee nestemäisellä eyelinerillä rajaus teippiin asti.
dsc04662.jpg
Levitä vaalean oranssia luomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Lisää vaaleaa hohtavaa luomiväriä silmien sisänurkkiin ja häivytä liikkuvan luomen keskiosaa kohden.

dsc04665.jpgLevitä mustaa (matta) luomiväriä luomivakoon..

dsc04666.jpg
Levitä musta luomiväri kuvan mukaisesti "siiven" mallisesti teippiin asti ja aloita sen jälkeen häivys pyörivillä liikkeillä. Häivytä koko matkalta ja työskentele vain luomivaossa älä liikkuvalla luomella. Levitä mustaa luomiväriä vielä silmien ulkonurkkiin ja häivytä liikkuvan luomen keskikohtaan päin.
dsc04671.jpgPoista teipit. Tee kuvan mukainen rajaus alaluomelle kajalkynällä ja pehmennä mustalla luomivärillä. Sipsauta siveltimellä silmän urkonurkkaan jääneeseen väliin vaaleaa hohtavaa luomiväriä (samaa kuin kulmaluulle & silmien sisänurkkiin).
Valmis!
dsc04681.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti